Намази

Намаз од целер

Брз за подготовка, декоративен со златна боја, здрав и вкусен е намазот од целер. Состојки ...
Намази

Пилешка паштета

Сакам намази, брзо се подготвуваат и супер се комбинираат со брускети, со потпечени лепчиња или ...
Десерти

Обланди – карамел

Обландите со карамел се совршени, особено за престојните празници, или, ако сакате ручекот со семејството ...
Десерти

ВАНИЛИЦИ

Ванилиците се ронливи слатки задоволства кои се топат во устата, а џемот  им дава перфектен ...
Зимница

Сушени домати

Најдобри за сушење се малите меснати домати, зрели, црвени, сеуште цврсти и без флеки. Пелатите ...

Posts navigation