Пити

Пита со тиква

 Домот да замириса на есен со тиква и цимет. Потребни состојки за тесто: 500 грама ...
Пити

Шпанска пита

Миризлива, мека со интересни вкусови е шпанската пита. Брза и лесна за подготовка, најчесто ја ...
Пити

Bougatsa

Крцкава, сочна и миризлива пита од готови кори, исполнета со крем од ванила е bougatsa. ...
Пити

Бурек

Kрцкав и сочен бурек, лесен и брз за подготовка со готови кори. Состојки: 500 гр. ...