Објавеното на Bobe’s bakery блогот се оригинални фотографии и содржини создадени од авторот. Забрането е преземање без писмена согласност од Bobesbakery.mk  и без споделување на линк до блогот. На прекршителите на овие услови неодобрено пренесените содржини ќе бидат фактурирани / законски наплатувани.

Покрај рецепти, на овој блог ќе пронајдете идеи како да ја декорирате трпезата, идеи за изработка на декорации од храна или  ќе уживате во разнобојните фотографии. Ќе настојувам да Ви ги пренесам рецептите до секој детал за полесно да ги подготвите.