Кифли

Млечни кифли

Овие кифли се меки како памук, а вкусот е неверојатен кога ќе се спојат млечниот ...
Кифли

Варен ѓеврек

Овие варени ѓевречиња се со прекрасен сладок вкус од медот во кои се вареа, а ...
Кифли

Вртени стапчиња

Bobe’s bakery   Со прекрасен мирис од путерот, како памук меки, внатре со млечен вкус ...