Зимница

Џем од модри сливи

Палачинка намачкана со овој рустичен џем во рубин боја, надополнет со волшебниот вкус од печени ...
Зимница

Сушени домати

Најдобри за сушење се малите меснати домати, зрели, црвени, сеуште цврсти и без флеки. Пелатите ...